Valutor:
Sverige   Logga in  /   Skapa konto  /   Kundkorg (0)
supra skor

Frakt & Retur

Returer och Byten

1. Tillbaka

1>. Endast totalavkastning på objekt som har problem orsakade av oss är tillåten.

2>. Om ett nytt paket innehåller inte alla de tillbehör och delar den levereras med, kommer kostnaden för tillbehör och delar dras av från det totala priset produkten och kan bara motivera en partiell återbetalning.

3>. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning av orsaken till "skillnad", fraktkostnaden dras av från den totala produktpriset.

2. Returer

Vi kommer att acceptera byta en storlek eller färg inom 30 dagar från dagen för ursprunglig leverans ordning. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Om du vill utbyta objekt till en annan stil, måste du returnera dina objekt för en återbetalning (som Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar poster. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla bifogade taggar. Begagnade varor kommer att återlämnas eller smutsig.

Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering av sjöfarten de utväxlade objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen skull, eftersom det inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är inte refundable.
Copyright © 2018 www.chrisxbit.se. Powered by supra kablar